Specialist in caravan-, camper- en autoschadeherstel uit Oosterhout

Een parkeerdeukje heeft u zo te pakken. En hagelschade en stormschade zijn ook een veel voorkomende zaken. Vermunt Restyling is expert op het gebied van het herstellen van autoschade aan caravans, campers en auto’s. Ruim 25 jaar geleden begon Vermunt Restyling in de autoschadebranche. Zo’n 12 jaar geleden is het team van Vermunt Restyling zich ook gaan specialiseren in het herstellen van caravan- en camperwanden; structuurherstel genoemd. Ook voor het herstellen van beschadigingen aan kunststof en polyester onderdelen kunt u bij Vermunt Restyling terecht, bijvoorbeeld een kras op de bumper of beschadiging aan de disselbak.

Vermunt Restyling: kwaliteit, snelheid en service

Specialisatie heeft een aantal voordelen. Het herstellen van autoschade is dagelijks werk voor ons team. Dit verzekert u van gedegen vakwerk en een constante, hoge kwaliteit. Daarbij geeft Vermunt Restyling Autoschade Oosterhout u op de zogeheten ‘profile repair’ werkzaamheden ook nog eens 10 jaar garantie. Een ander voordeel van specialisatie is dat Vermunt Restyling u tegen een scherp tarief van dienst kan zijn. De herstelwerkzaamheden worden in de regel in een kort tijdsbestek voor u uitgevoerd. Profile Repair neemt slechts enkele dagen in beslag. Ook op het gebied van service lopen wij graag een stapje harder voor u. Een voorbeeld? Heeft u zelf geen tijd om uw caravan te brengen en te halen, dan regelen wij dat voor u!

Autoschade Oosterhout

U kunt bij Vermunt Restyling terecht voor het herstellen van schade aan caravanwanden en camperwanden (structuurherstel), het uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, kunststofreparatie en vanzelfsprekend voor het reguliere autoschadeherstel in Oosterhout.

Verzekering

De afhandeling van uw schade bij uw verzekering kunt u ook aan ons overlaten.