Wanneer auto’s, caravans en campers in botsing komen met iets, dan is er in zeven van de tien gevallen schade aan de bumper. Bij caravans kan er ook schade zijn aan bijvoorbeeld de kunststof disselbak. Wanneer de complete onderdelen vervangen worden, dan betekent dat een hoge kostenpost. Bij een scheur of een breuk is dat vaak niet nodig, maar kunt u kiezen voor kunststofreparatie, waarbij de schade plaatselijk hersteld wordt.

Kunststofreparatie – hoe werkt dat?

De schadeplek wordt voorzien van een RVS-draadmatje, dat de aangedane plek opnieuw stevigheid geeft. Dit draadmatje wordt door middel van verhitting ingesmolten in het kunststof, waarna er een speciale lasdraad over het geheel wordt gesmolten. Wanneer het gerepareerde deel weer droog is, kan de schadeplek weer geschuurd en gespoten worden. Na de reparatie is het kunststof weer net zo sterk én flexibel als voorheen.

kunststofreparatie aan caravan, camper of boot.

Afspraak maken voor kunststofreparatie?

Heeft u schade aan een kunststof onderdeel van uw auto, camper of caravan? Bel dan 06-55326667 voor het maken van een afspraak. De reparatie kan al binnen één uur gereed zijn!