spotrepair schadeherstel bij auto
Spotrepair is het plaatselijk bijspuiten van kleine beschadigingen aan de lak van auto, caravan of camper.
Bij een kleine beschadiging moet u denken aan een lakschade met een maximale afmeting van ongeveer 30 centimeter. Krassen op deuren, bumpers en de voor- en achterschermen zijn in de regel goed te herstellen door middel van spotrepair. Hoewel een spotrepair in principe zonder spuitcabine kan worden uitgevoerd, kiest Vermunt Restyling ervoor spotrepairs in de spuitcabine uit te voeren om zo het meest strakke resultaat te waarborgen.

spotrepair schadeherstel bij autoSpotrepair – de voordelen

Spotrepair heeft twee belangrijke voordelen: snelheid en lage herstelkosten. De werkzaamheden nemen over het algemeen slechts een paar uur tijd in beslag. U bent dus snel weer ‘en route’. Doordat er slechts een gedeelte van een paneel gespoten hoeft te worden, zijn de kosten aanmerkelijk lager dan bij regulier schadeherstel het geval is.

Hoe werkt spotrepair?

Na inventarisatie van de schade, wordt de aangedane plek geschuurd en de auto daar waar nodig afgeplakt. Vervolgens word de plek voorzien van een grondverf, waarna het geheel weer wordt opgeschuurd. Dan kan de verflaag worden aangebracht, gevolgd door de laklaag. Vermunt Restyling gebruikt een infrarood lamp voor het versneld laten drogen van de lak. Als de herstelde plek droog is, wordt het afplakmateriaal verwijderd, de reparatieplek gepolijst en ziet uw auto er weer als nieuw uit.

Spotrepair bij auto boot of caravanAfspraak maken voor een spotrepair?

Belt u 0162 6499962 voor meer informatie of het maken van een afspraak. De specialisten van Vermunt Restyling zijn u graag van dienst!

Spuiterij

Caravan in metallic voorvlak gespoten.

Indien gewenst wordt de caravan nagepolijst.