U hoeft er niet veel moeite voor te doen: een klein deukje in uw auto heeft u zo te pakken. Ook hagelschade en stormschade komen vaak voor. Vermunt Restyling is gespecialiseerd in het uitdeuken zonder spuiten, ook wel restylen genoemd. Deze manier van uitdeuken heeft veel voordelen. Uw auto hoeft niet geplamuurd en dus niet opnieuw gespoten te worden. Daarom is deze manier van schadeherstel kostentechnisch gezien vele malen voordeliger dan de traditionele wijze van kleinschade herstel. Uitdeuken zonder spuiten neemt in regel weinig tijd in beslag, dus u bent uw auto slechts een paar uurtjes kwijt. Bij Vermunt Restyling wordt uw auto – als de schade dat toelaat – zelfs uitgedeukt terwijl u wacht.

Uitdeuken zonder spuiten - Vermunt OosterhoutUitdeuken zonder spuiten – hoe werkt dat?

Bij het uitdeuken zonder spuiten wordt er met een speciale lamp strijklicht gecreëerd op uw auto, waardoor zelfs het kleinste parkeerdeukje niet aan het oog van de vakman kan ontsnappen. Met speciale drukgereedschappen worden vervolgens alle deukjes van binnenuit geleidelijk en secuur weggewerkt. Dat gebeurt op zo’n manier dat de lak van uw auto intact blijft.

Uitdeuken zonder spuiten vereist ervaring, geduld en vakmanschap. Wordt deze techniek namelijk verkeerd toegepast, dan kunnen er alsnog beschadigingen in de lak ontstaan en dan bent u verder van huis.

Hagelschade? Parkeerdeukje? Stormschade? Paaltje over het hoofd gezien? Uitdeuken zonder spuiten!

Maak snel een afspraak met Vermunt Restyling voor uitdeuken zonder spuiten.

Afhankelijk van de schade, wordt uw auto uitgedeukt terwijl u wacht en kunt u met een strakke wagen uw weg weer vervolgen.